33weeks already

Berbaki 7minggu lagi,makin susah nk tido malam,baring pun tak selesa duduk tak selesa,cepat mengah,sukar nk bernafas,ibu2 ada yg sama tak? Due date 17/11,tak sabar nak beranak walaupun anak kedua 😂

12 Các câu trả lời

Saya yang 31w nie pun dah mula rasa macam yang sis rasa daa.Tapi bab susah nak tydo tuu saya gantikan dengan lelap siang jadi alhamdulillah dapatlaa counter balek masa xtydo malam tuu..Due date kita sama bulan,Nov.Moga dipermudahkan urusan bersalin ye sis 🥰

3y trước

sikit lagi sis Kuatkan semangat ye 💪🏻.Kalau mula rasa mengantuk jangan tahan,kalau tahan memang xbolee tydo jawabny..Aamiin🤲🥰

samalaa due pun 18/11 anak ke 6 selera mkn berkurang, skrg baby sonsang belum nk pusing lagi ke bawah... mudahan bby pusing ke bawah dan Allah permudahkan segalanya 🤲🏻

Saya due 7/11 tapi since baby dah 6 bulan kaki yang bengkak pingang yang sakit semua dah takda rasa. Boleh tidur nyenyak dah cuma susah nak toleh kanan kiri je 😢

3y trước

sya awal sehari dgn awk due..6/11☺️☺️

sy pun hrini genap masuk 33weeks, due 18/11 .. tp setakat ni, nyenyak lg tido mlm hehe cumanya kerap kencing tu jela

3y trước

Due date sama ngn sy n sy pon kerap kencing jugak

saya skrg dh nak masuk 36weeks ..sakit pinggang gila2 ..dgn sakit perut nak berak tp takmau berak macam sembelit ...

3y trước

Tu mungkin tanda nak bersalin kot

Saya check kat kk doc bgi due 17/11 tapi bila scan detail kt swasta doc bgi 24/11 yg mne 1 patut saya ikut

3y trước

due tu anggaran je,yg penting prepare brg bersalin sblum tarikh2 tu..kdg awal kdg lewat,tkleh nk jangka 😂

due sy 20/11. perut selalu mengeras sampai berbonjol. sakit pinggang. bahagian kemaluan pun dah sakit2

sama la...sya 34week skrg rasa mcm kepala baby dah dekat pintu rahim...

Sama la sy pun .. 31w pun rasa sama mcm sis .. huhu

samaaa la kite.. sy due date 16/11.. ehehhee