curhat

Berbagi cerita ya bun.. Suatu ketika sy merasakn sakiit kepala sehariaan yg bgtuu hebat, smpai sy menangis sekuat2nya, awalnya aku brfikir hnya sakit kepala biasa yg dialami pd ibu hamil tp saat itu sy merasakn sakiit yg tdk ada hentinya smpai sy mengira apa ini ada penyakit lain pd diri sya..! ? Lalu sy ke DR disarankn utk cek darah dn ronsen, Rasa khawatir sy brtambah, pdhal sy sdg hamil 3 bln, dn saat menangis itu sy berfikir.. " ya ALLAH, klw memang ini adalah pnyakit dn ujian yg kau berikn utkku, aku ikhlas utk kau ambil.. tp biarkn aku utk melahirkn anakku dulu kedunia ini ya ALLAH... #sambilmenitiskanairmata?

1 Trả lời

Tetep positif thingking bunda..tetep semangat... Tp tetep ikhtiar utk periksa ya....