Tggi 156

Berat naik 64kg from 51kg , week 28 Agak terkjut ..: adakah mummy2 sama macam sy ??

24 Các câu trả lời

kejap lagi minum air gula 😂😂 , normal naik berat tiap bulan 2kg saja untuk ibu hamil , lebih dari tu kena mogtt .

saya 54 sebelum preg bila dah 37 naik sampai 68...skrng dah bersalin baby 3.2 skrng 63 berat sangat nak bawa badan😂

yaaa dulu sy pun mcm tu sebab awal2 mengandung berat dok maintain.. tk naik2.. bila 7 bulan baru naik mendadak..

berat sy 71..tinggi 160..ml2 buat buku.. skrg 28 mngu,berat br 76 kg...br 6kg naik..huhu

saya dalam 1 bulan naik 7kg sis 😂 misi naik terkejut suruh timbang dua tiga kali 😂

dsbb kn berat naik la..sye slalu dsruh doktor minum air...y xsedap tu..🤢🤢🤮🤮

sy dari 45 masa buka buku pink.. masa nak bersalin 65.5kg. Nsb baik la tk sgt GDM.

Sy 3x brt xnaik2.. Arini pn xbrt xnaik Last2 dpt surt utk tmujnji bhgian pmknan

Sy before pregnant 62kg, skrg pregnant 23w+ berat 72kg

saya dari 40kg ke 63kg sis lagi terkejut beruk😂