Berat naik 2kg

Berat naik 2kg (2 minggu), tekanan darah 92/56. Baby size kecil dari minggu. Ada cara nak bagi baby membesar tak?

Berat naik 2kg
2 Các câu trả lời

masa scan doc kata bby sy pun kecil, dia cadangkan minum susu ibu mengandung.. sy tgh try anmum, sbb ramai ibu ckp minum anmum bby besar, tapi risau juga xnk besar sngat 😅 tgu 18hb ni appointment lagi..

2y trước

Alaa yeke, sy suka tgok dekat tiktok follow doc2 yg selalu share tips cara nak besarkan bby dlm kandungan semua lah 🤭yg sy ingat makan yogurt, kekacang lagi apa ntah

banyakkan minum susu