dr scan bby berat 1.6kg & punggung dbwh.Adakah tanda sy akan bsalin songsang lg? Sp ada pengalaman

Berat & kedudukan bby

3 Các câu trả lời

masa sy scan details 23minggu kedudukan ank breach..masa 28 minggu dah comel kepala kt bwh..skrg 30 minggu ank transverse. lg 2minggu doc no scan x taw la mcm mana plak kedudukan baby..🤣🤣🤣..kene exercise dh ni supaya ank pusing masuk laluan

Masih ada waktu lg tu sis. Ank sy 30wks pun masih kepala kat atas. abg kakak dia dulu pun 36wks tgok dh kat bawah kepala. sejenis buat keje last minit 😆

9mo trước

😆😆😆adoiii... sabar je lah

kandungan sekarang berapa minggu?

9mo trước

masih awl puan..bby masih bpusing2 dlm tu☺️