Hai ibu2.. Ade petua tak untuk naikkan berat bayi dalam kandungan selain dari minum susu??

Berat ibu je naik

3 Các câu trả lời

Saya tak tahu la ni petua ke apa, tp sepanjang pregnant saya byk sangat makan buah dan sayur. Selain susu pun ada makan yogurt, buahan kering. Makanan minyak, bergoreng mmg tak makan (sbb alahan 😂). Berat baby byk gak naik tp takde la sampai overweight, berat saya naik gak tp tak berapa

2y trước

Hehe try la. Dlm sehari paling kurang 3-5 kali saya makan buah. Tapi saya takde gdm. Kalau ada kena berjaga sikit la kot. Moga menjadi laa kat awak

mkn roti gandum setiap pgi..

2y trước

Ok tq. Nnti sy try amal

daging..cheess..

2y trước

Dging mmg slalu jgk mkn tp cm xdk perubahan je. Mybe lain org lain cara kot