cara nak kawal berat bdn?

Berat badan naik...bulan lepas check up..brt bdn naik 1 kg...nurse siap suh check tekanan drah lg kt klinik 1 malaysia dkt 5 kali dlm tmph smggu..tkut tekanan x ok. Tp alhmdulilah...check up bln ni..Dr. dh suh stop check tkanan darah..katanya tekanan darah normal...TAPI berat extra jgk utk bln ni 0.5 kg. Wahai ibu2 sekalian..cmne nak kawal pemakanan...pdahal xslalu mkn pn, asanya mkn mcm biasa dh ni...

1 Trả lời

Penah kena smpi 4kg naek bert..doc ckp myb minum susu fresh buatkn brt naek cmni..

5y trước

haah stop susu fresh