Hai mommies.. 16weeks

Berat badan naik brapa kg ye ? Risau tkot berat naik mendadak sbb slera mkn menjadi jadi ni 😅#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

5 Các câu trả lời

14kg dh naik dri 48kg skg 62.70kg nk msuk 35w,tnya nurse n Dr.kata nya ok je kita yg risau,mybe pngiraan berat tu trmasuk berat air ketumban dan saiz baby kot,tp klu naik sagt kena monitor juga tkut kena mnum air gula lbih 2 kli

depends pada bmi and pada nurse. ada nurse tk bsing pn klau berat naik as long as bby membesar dgn sihat and selamat je😊ada nurse bsing sbb tkt sangkut gdm msa preggy ni. apa² pon, as long as ibu happy bby pn happy☺️

3y trước

dh bca ye😊 nurse pn ckp tkyah fikir sngt utk elakkn stress😊

bergantung pada bmi kita..dekat buku pink ad sis brpa kg kena naik dlm masa sebulan atau 2 mnggu..kalau kk sy tak naik mslah naik pun mslah..😁

sama la kita..16week jga..14hb checkup kt kk..mst naik berat ni..kna bersedia la ni..than telinga .huhu

Bergantung pada BMI kita. Semua orang tak sama.