5 bulan pregnant

Berat asal 64 and now 66kg Berat naik 2kg ja normal ka mummy pregnant dkt 5bulan dah..

18 Các câu trả lời

normal kot sis,sy msa 1-4bulan 60kg ja lgsung xnaik...tp bila prut msuk 5bulan alhamdulillah dah naik 2kg...jd 62kg...

Saya pun dari 77kg naik ke 80kg masuk 5 bulan ni. Misi dah bagi peringtan dah 'berat naik tu yerr'. 😅😂

normal . berat asal saya 64 jgak . skrg dah nak masuk 8bulan , berat 70kg .

Bgantung pd bmi awk..Klu masa checkup nurse kata normal, normal la tu.

ok laa tu kak naik 2kg je saya 18w berat naik dari 91-97kg 😅

sy 8 bulan naik 900g je.hahahah..kene jumpa pakar pemakanan

normal jer sis sy masa pregnat ank 1st naik 26kg 😂

saya da 16 week .naik blm .turun je lg skrng..