Scan jantina

Berapa week boleh scan gender ye? Mak is excited 😆 #anakno3

17 Các câu trả lời

Sy sampai skrg belum tahu lagi jantina anak, baby dah 20w sbb baru settle kes simptom kencing kotor. Skrg doktor nak pantau hb drop 2x ni dgn pertambahan berat badan mendadak. Berharap cepatlah doktor scan baby. Persiapan baby xbuat apa2 lagi. Nak berangan beli baju baby pun malas sbb xtau lagi. 😅🤣

5mo trước

sama lah dengan sy sis, dh msuk 24w tpi xau jntina lgi sbb sttle kn hb n berat naik mndadak 😂

Minggu 19 macam tu. Minum jus sejuk bagi baby bangun sebelum scan. Kalau nak tau lagi cepat, boleh buat NIPT yg ambik darah ibu tapi mahal. NIPT 12 minggu dah boleh tau, RM1.5k

12w pun dah boleh nampak kalau baby bagi kerjasama & mesin scan canggih 😜

5mo trước

Yep. Boleh tgk post Dr. Imelda Balchin date 9 Sept 2023 kt fb dia 😆

sy 24w pregnant twin & checkup details dgn pakar..so alang² Dr trus bgtau.

5mo trước

bby twin girl ke boy 😍

sy baru lepas scan 24weeks...alhamdulilah baby bagi kerjasama

20w++. sy 20w scan kkia. 32w scan swasta

saya 20w dh boleh nmpak dah. syukur bby bagi kerjasama juga🥰.

saya buat 19w dah nampak. kk ngn swasta sama je result

Scan dekat swasta 17w Alhamdulillah baby bagi kerjasama

sy scan 20w..baby sujud,kaki kepit🥲 xmau tunjuk..

5mo trước

Kita sama.. sy 18 weeks details scan.. bby kepit kaki..