Checkup

Berapa week biasanya kena buat buku pink? #firstbeby

22 Các câu trả lời

Sy di kajang..selepas check upt di rumah double line,terus pagi tu ke klinik kesihatan cakap "nak check mengandung ke x,sbb da check kt rumah dpt double line"..klau klinik kate positif,dia akan bagi buku terus..atau kdg dia suh check semula lg 2 ke 3 mggu lagi..depends..

Saya hari tu 5w 4day dh buat buku pink sekarang alhamdulilah dh nak msuk 15week

Sy esok bru nk buat. 7 weeks. Doc mnta buat segera sbb ada kes ectopic sblm nie

Saya yang sulung dulu buat masa 10week. Yang second ni hari tu masa 8week.

tmpt sy 8 weeks sis... awk bape weeks da..kena call kk tmpt awk nt tanya...

5y trước

ic n sijil nikah sis..potostat...

dh tau pregnant, dh bleh trs buka sis.. sy hr tu wk4 dh buka buku

Boleh buka buku pink seawal preggy 5w jika dh confirm

Sy buat 7 weeks. Lepas nmpk jantung baby trus buat

sye haritu 8weeks bru bukak.. skang da 38weeks..

Sy kt sini 5 week da bole buat...