Jus mamariam

Berapa ramai yg amalkan jus mamariam semasa pregnant ??

Jus mamariam
21 Các câu trả lời

ni review diri sy sndr...hb sy sgt low 8.8 je..sy consume ni lps 2 mggu hb naik 11.1 sambil2 makan benda2 utk naikkan hb...bersalin pn mudah...3.30 pagi stat push 3.41 pagi da selesai baby klua...tak lama...review diri sy sndr..serasi

3y trước

awal2 konsisten...da nk 7 8 bln gitu da skip2 jgk...da sarat kdg x ingat pn...yg penting ubat kk hari2 kena makan

x, mahal...sya brusaha dgn serbuk ikan bilis , pati delima gulsan/rm8, dan buah2an...

saya ... sgt berkesan dan mmbntu utk saya terutama utk naikkan hb

minum mse awal2 tp xssuai mkin mnum mkin truk muntah2...

3y trước

ye...

bdn sy xsesuai. bla consume,bp sy tinggi smpai skit belakang kpala.

3y trước

tcare dear💞

Saya. Tapi sebotol pun blum habis.

saya pengguna jus mamariam 🥰

saya skrng ni dab botol ke 3

Saya juga consume jus ni

saya 🙋🏻‍♀️