Folic Acid

Berapa pentingkah akan pengambilan folic acid? Morning sickness saya menjadi semakin teruk setiap kali saya mengambil folic acid walaupun kandungan sudah melepasi trimester pertama.

1 Trả lời

sgt pnting untk tulang dan tmbesaran baby sis..tpksa sis..mmg klau mkn flic asid tu rmai mntah sbb berbau kn

5y trước

Ohh! That make sense kot. Dosage dia tinggi. Saya tak tahu sebab tak pernah pergi KK. Okay. Thank you. Sekarang saya faham kenapa susah terima folic acid.