Siapa kat sini yang pernah ada anak prolonged jaundice?

Berapa minggu ye tempoh paling lama prolonged jaundice ni boleh jadi? Anak saya dah masuk 1 bulan tapi ada kuning lagi. Esok cucuk sebulan sekali dengan check kuning (lagi) . Mata baby still ada kuning2. Bila la nak baik ni baby ?

45 Các câu trả lời

Ank sy smpai 8 bulan mommy bru hbis kuning dye...tp tiap2 bulan la kene checkup ambik drh sume...😢

5y trước

Alhamdulillah dh nk msuk 4 tahun dh...x de effect pn sbb doc pn dh dischargekn dye time dye nk msuk 3 tahun...🙂🙂🙂

Anak sy dulu hari ke 21 selesai amik sample najis dan urin lepas tu ok dah.. Alhamdulillah

Anak saya sebulan kene prolonged jaundice ni . Masa nak kene cucuk sebulan baru hilang .

Anak sya dua bulan baru habis...depends condition anak awak...banyak3 bagi minum susu...

5y trước

Ini post lama, entah kenapa naik balik. Btw anak saya dah baik sepenuhnya dari kuning masa nak masuk 2 bulan. Sekarang nak masuk 3 bulan dah. Kuning sebab susu badan, tapi risiko rendah so tak kena masuk bawah lampu pun. Doktor pun suruh teruskan bagi susu badan sebab berat baby naik elok je and result darah & air kencing baby normal.

Anak saya dpt discharge dari prolonged jaundice pada 2 bulan 4 hari pada bacaan 125

try cari ni sis.. ank sy 2org guna ni. alhamdulillah cpt turun..

10mo trước

saya guna yang ni jgk tapi lambat turun 😌 Hari ke 11 masih 153

Anak sy dlu almost 2m baru hilang.. just keep bg susu je.. 😊

anak saya prolong. 5 months baru hbis kot.

5y trước

Lamanya..

Sis ada makan jamu apa2 ke skrg? Baby susu badan kerap x

5y trước

Alhamdulillah

Kerap bagi susu badan supaya antibodinya kuat