Salam,mommy waktu bila yang sesuai tuk kitee check scan nk tahu kitee mgandung..lau da test positif.

Berapa minggu untuk scan

2 Các câu trả lời

sy pergi scan sbb klau sy kira dr last period sptutnya 8minggu,tp bila pergi scan baby baru 6minggu,scan xnmpk lagi sbb saiz baby baru 0.47cm,doc suh dtg semula minggu 10 utk repeat scan,tp sis da boleh dgr jantung baby da time 6minggu tu,cuma baby mmg xnmpk,nmpk kantung dgn seketul garisan je..tp rasa taajub bila dgr jntung baby..so sy rasa better scan bila 8minggu kot sis

2y trước

ok sis bru lewat 1minggu..kira sy kne tggu lagi 2,3minggu bru pi scan yea...tq bgithu yea

Boleh je pergi scan kalau da positive.. Nti doktor akn consult kita.. Baby 6 weeks sy dah nmpk n heartbeat berkelip², so sis boleh je pergi scan

2y trước

Kalau seminggu x nmpk lg.. Tp rezeki dah tu sbb awl dpt tahu pregnant.. Biasa org 4 weeks paling awl.. Sokay dear.. Awk tggu la dulu.. Nti da ready kalau nk pergi scan, pergilah.. Y penting biar kantung nmpk dalam rahim..