gabung 2word

berapa minggu saja lagi anak nak cukup 2year, tapi still tak boleh gabung ayat, adakah normal?, atau dikira speech delay?, sbb yg lain semua okay, ikut arahan, faham, just gabung ayat saja fail. anak jenis berat mulut sama. tapi tuh la, 2year patut boleh gabung kan. so mcm mana ye, ada tak yg sebaya dia still mcm tuh?,

1 Trả lời

Nanti jumpa doctor then doctor akan diagnose macamana Klau perlu doctor akan refer peads, occupational therapist and speech therapist