jantina baby

Berapa minggu boleh tahu jantina baby?

10 Các câu trả lời

Depends pada baby & klinik. Saya scan jantina time 24 weeks. Why klinik sebab masa 1st pergi time 22 weeks doc sarankan datang semula 24 weeks sebab takut tak nampak.

saya minggu 17 week doctor dah nampak jelas. mungkin sebab baby boy and doctor cakap die suka show off 💕

24weeks , kalau scan klinik swasta yg 4D nampak , kalau klinik kerajaan aritu saya tk nampak

Saya 20 minggu. Sepatutnya 16 minggu boleh nampak tapi baby kepit tak nak tunjuk 😤☺️

Start 16w lgi dh boleh nmpk.

nak tanyaa, kalau mcm ni girl kan?

4y trước

Mcm girl. Brapa week ni awk

Setahu saya 20w n above

saya baru scan,17weeks..

4y trước

dah,boy..lagipun memang masa tu aktif sangat so memang terkangkang habis..

better 23w

20 minggu