Tempoh buat surat beranak

Berapa lama ya tempoh diberi untuk buat surat beranak baby ...skg baby dah 18hari masih belum buat lagi ...blm sempat nak buat lagi...hmmmm#ingintahu

7 Các câu trả lời

Dlm masa 60hari, kalau lebih dari 60hari nnt ada denda & byk procedure. Nak senang isi online form dkt website jpn then nnt print details bawa pg jpn atau utc nearby.

tempoh 60hari.. sy pon baru buat kemarin.. ank dh 55 hari dh.. sy lmbat buat sbb ank dok wad.. tp kemarin dh selesai semua dh

1-14 hari kira pendaftaran biasa kalau 15hari keatas selepas kelahiran kira pendaftaran lewat...😊

Sama la sy dah nak msuk sebulan belom buat surat beranak lagi sbb xde bajet nak g jpn

2minggu selepas kelahiran , jgn lambat buat nnti kena daftar lewat .

x silap sy dlm tempoh 60 hari @ 2 bulan dr tarikh kelahiran.

14-60 hari