Hospital sultan ismail

Berapa kos bersalin kat hsi ,, dan okey tak bersalin kat sana,,ada tak momy2 yg berpegalamn bersalin kat sana#seriusnanya #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Saya bersalin bulan 7 haritu. HSI sangat ok dan selesa ward nya. Suami pun boleh teman dalam labor room kalau bersalin normal. Saya bersalin normal vacuum, ward kelas biasa, Dalam RM160++ macam tu. Saya warded 2 hari. Ward kelas biasa pun selesa. Tak panas, katil ada jarak. Toilet pun dekat. Makanan pun sedap 😁 Kalau nak lagi selesa boleh request ward kelas 2 tp bergantung pada kekosongan. Saya mulanya nak request ward kelas 2 tp kelas biasa pun dah selesa lepastu warded cuma 2 hari je so tak jadi nak request. Nurse yg handle saya, yg dekat ward and dalam labor room pun semua baik², tak ada yg kasar. Doktor² pun baik sangat. Mostly doktor² muda.

2y trước

Betul betul. Ward bersalin HSI kebanyakan doktor lelaki. Masa saya bersalin, mula² nurse yg handle tp sebab fetal distress and perlu vacuum, ada 4 orang doktor handle saya, and ada dalam 4 orang nurse jugak. Lepastu ada sekumpulan doktor² pelatih yg masuk dalam labor room utk perhatikan baby saya yg kena vacuum, utk tujuan pembelajaran doktor² tu. 😅

Boleh share ke kalau ward class 2 dia punya price range mcm mana? Kalau normal berapa czer berap ?