imbasan kandungan anda

Berapa kerap Kita boleh scan until melihat baby.. Adakah imbasan merbahayakan kandungan?

9 Các câu trả lời

ikot kemampuan sis... saya pon sebulan or 2bulan sekali pergi scan. skrg nak scan swasta musim covid 19.. batalkan je la niat la.. kita scan pakar je la skrg sbb saya ada placenta previa tahap dua...

Xde msalah klo byk kli scan... Sy scan swasta cuma skali...tp scan kt kk yg byk kli... Sejak msuk 7bulan 2mggu skali scan...sblum ni sbulan skali...

Saya tiap bulan scan.. Da buat buku dkt swasta semua.. Mmg akn scan tiap bulan.. Xde yg merbahaya nya

Saya tiap bulan dari kandungan 6w lagi... Sebulan kadang 2 KALI... Now dah 23w...

Boleh je scan sis. Macam saya sepanjang pregnant 3 kali je scan, semua kat kk

sy sebulan sekali scan.. start 34 weeks every 2 weeks scan

takde masalah.. scan x guna radioaktif pn..

Scan xde mslh .. sy dulu every month scan

Sebulan sekali okay je.