Kekerapan scan baby

Berapa kerap ibu2 pergi scan baby? Mnggu berapa ibu2 scan? #ingintahu

7 Các câu trả lời

saya total scan semua 9x sepanjang mengandung scan swasta 5x 6w confirm kan preggy 12w tgok dgn suami same same 16w rase nak scan saje2 21w detail scan 32w scan growth n 5d scan kk 4x 8w bukak buku pink 12w 21w 28w

Saya buka buku dan check up di klinik swasta. Setiap bulan saya scan. Kalau KK mmg jarang, rasanya salah satu faktor sebab dlm sehari tu appointment banyak jd tk boleh nk scan setiap kali check up.

Yup, Kalau swasta setiap kali appointment akan scan, mcm sy kena weekly masa first trimester, mmg weekly la scan. Ni dah masuk second trimester appointment sekali sebulan plk.

sepanjang 29w nie ada laa 4/5kali scan bby dekat kk.Masih dalam perancangan untuk buat scan dekat swasta 😁.Kekerapan scan tuu depend pada parent,nak buat setiap bulan pun bolee

3y trước

Oh. Saya dh 17w, kk x pernah scan lagi perkembangan baby saya.

Saya bukak buku di KPJ , setiap kali appointment doc akan scan…

Klu review kat swasta, tiap kali tarikh review , doc akan scan..

mhal x klau scan kt swasta🤔

3y trước

Mcm tempat saya Klinik Annura Kangar perlis scan haritu Rm50 saje