Berat badan

Berapa berat badan mommy2 sebelum pregnant dan berat sebelum bersalin?? Sy before 84kg... Baru 2m sekarang dah 86kg?.. mcm mana nak kawal ye...

90 Các câu trả lời

Sebelum 81..mula2 preg turun 1 kg.. lol..then sekarang masuk 2nd trimester..besok 19 weeks.. 83kg last timbang hari rabu minggu ni. Doctor cakap ok ja

Sebelum pregnant 88.4kg. Lps 10weeks masih 88.4kg. Tak naik sbb tgh morning sickness teruk mmg tak selera makan. 2nd trim nanti xtau lah😆😆😆

saye masa check up rituh 68-69kg 4bulan skg lagi 2minggu nk 5bulan sblm pregnant 65kg redha jeklah nanti berat naik bape kilo pulakk,smga xde mslh jeklah

5y trước

Tau xpe..td timbg lps mkn pg 70.9 😓

sebelum preggy 70kg. diet turun 5kg, alhamdulillah mengandung lepas 3 tahun TTC. 8w - 68kg 16w - 69kg makan nasi 3x sehari, tapi tak naik banyak.

before pregnant 46kg 37weeks 64kg after confinement 47kg masa pregnant naik mendadak sebab disyaki darah tinggi one week before bersalin

sy pn pning kpala pkir mslh brt bdn ni.. b4 prgnant 56kg skng 21w 62.7kg..mmg akn cecah 70kg nt... ade tips x mcm mn xnk bg naik byk

Sebelum pregnant 68kg Skrg 16 weeks 68kg jugak.. Nurse da bising knp x naik2 ? X makan ke? Makan mcm biasa tp berat x naik2..

Sebelum pregnant 71kg,mabuk teruk turun 68kg. Alhamdulillah sekarang 74.6kg 25 week 6 days pregnant with gdm diet control.

Sblm preggy 42 skrg tgh preggy 25w5d berat dah 56. Makin lama makin naik 😂. Semua tegur dah badan berisi😊, haha

Sama la cheq oiii.... Saya pun dari 84 kg naik ke 87 kg... Maunya nurse tak bising dalam 1 minggu naik sampai 3 kg