Nak taok.. ( 28week )

🤣🤣 berak taik keras... 😔😔 dlam shari dah nak 10kali msuk tndas

1 Trả lời

Sy dah krg lepas tkr iron supplement ambil Iberet. Tukar sbb tak sesuai. Sy ad GDM juga. Jd skrg fiber sy ambil byk dr sblm ni dah jd krg sembelit. Masa sembelit teruk dulu (tak 💩 2 minggu) sy cuba mkn prebiotik tiap pagi sblm makan. sy ambil dlm 2 hari sekali je. Jadi. Keluar lah byk sikit dr termenung punya lama keluar nye secoet. Ada bgtau dr KK. Dr ckp dr pon sama. 40 min keluar nye hujung jari je.