Anak 3 bulan fully bf berak ada lendir darah sikit. ada mommies yg ada pengalaman?

Berak berdarah#bantusharing

2 Các câu trả lời

Keluar darah tu sign rotavirus. Pernah ambil vax rota ni tak? Saya time ambil vax ni baby 3m mmg paed ckp skrg musim. Kalau tak sedap hati, minta doctor check

4mo trước

belum pena ambik lagi vac ni. Dah bawak pegi emergency xray semua okay. Dr cuma cakap mungkin luka sab monitor kalau lagi banyak baru dtg semula. Terima kasih reply ✨

berapa kali baby berak keluar lendir darah tu? kalau risau, bawak ke klinik tunjuk gambar najis berdarah tu kat doktor.

4mo trước

baru sekali petang tadi. malam ni cek takde darah dah just berak biasa. Risau. Terima kasih ibu tolong jawab