sakit kaki

Bengkak kaki sebelah kiri masa kandungan 37w 2 day bedenyutx2? macam mana nak sembuhkan yerr

2 Các câu trả lời

kna jmpa doc ap kh ad doc bgi ubt atau x ad atau tngu kta brsalin bru trun bngkak ny

5y trước

Misi cakap kaki tak bengkak sis .. Semalam baru saya rasa sakit kaki sebelah kiri bedenyut denyut macam terkena gaut

Kena jumpa doc sis. Doc akan cr penyebab kaki berdenyut2 tu..

5y trước

Sakit betul sis 😭 Sakit sampai ke pinggang Sakit nya .. Bila kencing terasa sekat sekat terpaksa meneran ai kncing