38 weeks prgncy

Belum ada apa2 tanda lagi nak bersalin. Mudah2n baby sntiasa sihat di dlm perut nie . Tidak sabar rasanya mau jumpa anak sulung ibu ?

14 Các câu trả lời

same.. first time ngandung & bersalin. Sy hari 1st 38 weeks haritu kluar darah.. pi kecemasan terus kena induce & warded sbb gdm on treatment kena awal. alhamdulillah dh masuk 13 hari berpantang harini.

sy esok dh nk msok 39mggu..hrp baby kluar awal sebelum due ..sbb sy gdm on diet ..skrg hrp sgt da kluar tnda² nk bsalin..

Sama la kita... Xsabar nk jmpa baby tp dlm masa yg sama berdebar nk bersalin. ?

bnyk kn jln itik sis mudah mudahan...semoga dipermudahkan segala urusan ibu n bby

sama lahh.. sy da 38 minggu belum ade tanda jgk.. excited ank 1st xsabar nak jmpw

biasa klau ank prtama lahir smpai ke 39 minggu atau 40 mingg??? tnya je

Sama lah kita sis.. Hehe smoga dipermudahkan semuanya

smoga dipermudahkan segala urusan akk

Semoga dipermudahakn segala urusan..

Smg dipermudahkan... Aamiin ?