Hi mummy's, siapa pernah beli beg utk bawa ke hspt dalam shopee? Blh suggest? Saya new mummy 34w. Tq

Beg hospital

2 Các câu trả lời

Saya tak beli beg khas utk ke hospital. Sy guna beg luggage troli yg biasa kami guna. Memang besar hingga nurse ketawa tp dia cover "oh senang beg besar, sekali tarik". Suami pun pada awalnya kata besarnya, bila saya explain kenapa, baru dia ok. 1. Memang saya nak sekali tarik. Dah lah kita hamil, takkan nak banyak beg nak pegang atau galas? 2. Nak mudahkan suami, nurse dan guard bawa beg masa cek in dan cek out wad. 3. Hospital tempat sy bersalin ada bagi goodies bags sblm discaj wad. So senang masuk je sekali dlm beg tu. Gambar sekadar hiasan. Tp macam tu la pattern bag saya bawa ke hospital