TTC

before ni sebulan lepas kawin je terus lekat. but lepas keguguran tak mudah pulak lekat even period sy masih lagi teratur with 28 days cycle. dan sy bersama suami mmg masa sy sedang subur. boleh bagi pendapat tak apa yang sy patut buat ye

3 Các câu trả lời

sabar sis , injoi dlu dgn suami.. jgn stress bnykkn doa , moga d kabulkn doa² kita yg sdg TTC .. Amin

Xtaula..mgkin badan tu penat bekerja..sibuk..stress..better jumpe doc

Belum rezeki tu sis. Sabar ye.