I'm an EP Mom

It's been two months. Mind sharing your pumping schedule/routine here. To all EPMom, stay strong and keep on pumping!

2 Các câu trả lời

baby saya jumaat ni cukup 3bulan. hehe EP Mom jugak. kena kuat kena pandai bahagi masa. tapi last week try bagi direct yesss berjaya. baby dah pandai hisap. 💃💃💃

5y trước

Baby terus pandai hisap ke sis? Sye pun skrg epmom tp kdg malam try bf anak jugak. Cuma kdg baby suka hisap lepas hisap lepas nenen