Bby bf+fm lactogen

Hi,bby sy nk masuk 3bulan bf+fm lactogen..sape sini sme mcm sy??bby berak 3-4hari sekali najis warna hijau pekat n tekstur cair..dlm mase dy tk membuang tu perut dy tk keras n kerap kentut. Bby pun tk meragam. Normal ke??

2 Các câu trả lời

anak Sy mcm tu juga sis..anak Sy 3 bulan..Sy kerap bagi bf lah..susu fm dia lactogen juga Sy bagi sis..tapi Sy bagi dia 1 hari tu dalam 2 kali dan 1 kali sahaja..selebih dia bf lah..anak Sy 1 minggu lebih confirm birak😅kata doc itu normal..anak Sy kalau buang angin bau dia tu Hrmm menyengat hahahaha..kalau dia ada buang angin tu..Bgus tu kata mereka..asal baby tidak meragam apa semua..Okeyy tu mcm anak Sy.

bru2 ni sy mcm tu. slgi dy mcm x kesakitan normal la tu. anak sy hrini bru tukar kuning balik

2y trước

normal tu selagi baby x kesakitan sma x kuat meragam.