Bby 2019 Bby 2021

Bby sy dah masuk 1 tahun 2 bulan,skrg sy mengandung 2 bulan...rasa Penat sgt

Bby 2019
Bby 2021
23 Các câu trả lời

Sama mcm saya, baby dah nak masuk 1tahun dah saya pregnancy lagi dah 4bulan , mmg penat kn

alamak...sama laaa kita...anak sy 2019...1thun 2 bln jgk...skrg sy ngandung 4 bln sudah...

😢 anak saya setahun 4 bulan and 6 bulan skrg 10week lagi 😭. 2019,2020 lagi coming 2021

4y trước

hmmmmm

saya pom sama anak bru 6bulan lebih daa mengandung dkt 2bulan lebih .. 😅

tkpe..pent skit je..ada hikmah tu..semoga semua baik2 aja🥰🥰

Jangan la mengeluh. Allah beri apa yg kite perlukan ..

Thniah moga dipermudahkan #TAPactiveusers

semoga dipermudahkan urusan awak 😇

sama la kita sis..mmg penat sgt2 ...

Masa ne tengah aktif sangat anak..