Hi mommies semua, skrg dah nk masuk 23w. bby2 mommies semua aktif x waktu ni? bby sy aktif bebenor ☺

Due 2/3/2023

11 Các câu trả lời

sama.. sy start 16w dh rasa. skrg 23 aktif betul alhamdulillah. Tambah2 kalau mengiring ke kiri bertubi2 dia bgi 😆cuma aritu ada hari sy stress, dia senyap je seharian. Terus esok tu sy rileks gelak2, suami bwk jalan2. bru laa dia aktif balik

sama la saya 22 weeks ni baby kuat betul sepak bola🤣pandai bile malam dia tido, kang pukul 5 pagi dia start kick sampai la ke malam nak tido..kadang2 buat kerja pon dia boleh tendang, time bawa car lagi kuat dia tendang sampai terperanjat makye🤣🤣

2y trước

Sama la.. mkin aktif dr tgh mlm smpai brjam2 slgi kita xtido, eh bgun subuh pn dia sama jgk dh bgun kick2 jgk🤣 sllu rse brgegar je perut

sy baru 21w tngh malam je dia aktif . siang hari tido kot . jgn sampai kluar sudah la malam aktif 😂😂 . penat mak kalau tidakkk due date 23/3 first day puasa

Sy start 16week da rasa baby gerak, now 22week ku semangat. Pundi kencing mama di bwat punching bag 🤣🤣 due date sy 16/3 ❤️

2y trước

Baby kite semue geng la nti, mak nya skrg smue tgh geng menahan kencing memasing 🤣

Sy due 15/3, mmg sgt aktif dh skrg, lgi2 mlm /tgh mlm, slagi kita blum tidur🤣 bgun pgi2 subuh pn dia dh start kick jgk😆

2y trước

Hehheh.. geng pntang bln ramadhan kn😬 tpi hrap2 bby kluar awl sblm due lh.. gdm xleh over due🥴

Sy preggy 21 weeks skrg pun baby aktif. Mmg rasa gerak selalu. Harap nnt 3rd trimester pun aktif jugak lah haha

due date kita sama la. 2.3.23 ☺️☺️ aktif lbih² kita bru nk tido. gerak dia tu smpai trkejut kita

Sama la sy msuk 24week bby lg aktif. Siang mlm. Kdg berckp ngn bby sruh tdo bila wktu dh mlm. 😁😁

Saya dulu masuk week 29-30 aktif sungguh. Mcm ninja dah rasa hehehe rindu nak rasa baby kicking lagi

2y trước

boleh dah kalau nk + lg sis, mmg akan rindu moment2 tu kan bila anak dah besar2.

Sama,msuk 24w,,bby aktif sgt😂😂