39week 2day

Bby still ok dlm perut...xdk xtanda² lagi.. Ya Allah..permudahkanlah segala urusan besalin nty..

18 Các câu trả lời

Semoga dipermudah aminn

5y trước

Aminn...

Buat jalan itik sis..

5y trước

Sakitt pgang...😣

Aamiin...

5y trước

Aminn

Amin.. sy pnh rse sis prsaan tu.. baby sy overdue.. 41 wks bru kuar.. xde tnde lgsung even jln da bkk 3cm.. smpi doc kne pecahkn air ketuban.. bru ade blood show n bru rse sakit..😅

5y trước

Ha'ah.. tmbh smggu lg.. pstu kne serah dri.. kne pecah ketuban.. induce.. 8 jam tahan sakit tp bukaan bru 4cm.. trus emergency czer..😅 xde rezeki normal.. ank bsr.. 4.1kg..😅

Aamiin

Amin

5y trước

Aminn

Aamiin

5y trước

Aminn...

Sme lh sis..td g kkia check up..berat bdan turun..tnda2 pn xde..

5y trước

Da yg kata..berat turun tu tanda2 nak bsalin..