Baby bru dua bulan

Bby brpa hari dh tak berak ..ada tak yg sama macam bby saya? Dokter suruh saya tukar makanan yg bkhasiat boleh cadangkan tak makanan yg boleh buat bby berak ..bby sya bru 2 bulan

2 Các câu trả lời

Ank sy pling lme xberak 10hri.. kalo full bf.. ok je puan asalkn bby xmragam n perut xkras.. sbb ssu ibu n istimewa.. dy mmg xde hampas untuk dbuang.. dy jdi drah dging bby.. puan bleh cba buat urutan i love u n senaman kayuh bsikal kt bby.. hehe

Bby puan bf ke fm??