boy atau girl?

bby boy atau girl ? keliru sngt lah ???

boy atau girl?
20 Các câu trả lời

Kalau saya tengok dari belakang kalau pinggang melebar je girl .kalau tgok dari belakang masih ada pinggang mcm orang tak mengandung cuma perut je besar baby boy.pengalaman saya mengandungkan anak 4 girl perut besar sgt sgt melebar ke tepi yg 2 boy perut kecik .bentuk bulat.sis dah scan ke belum

Saya Ada 4 girls Dan 1 boy. Selalu tukang teka kakak2 kt kantin Girl . Perut melebar Nmpk pregnant Dr belakang Boy. Perut lebih runcing ke depan Even dh 38 weeks Dr belakang mmg x nmpk mcm pregnant. Moga sis dapat apa yg dihajati. Saya rasa mcm boy.

5y trước

😊

Susah tengok dlm keadaan gni..biasa ambik pic sambil berdiri dr tepi or sisi badan n dr depan..br lah agak2 boy or girl..tp klu tengok mcm boy🤭

Sy skrng 38w3d pn msih blum jntina 😂 Asal scan, doc msti ckp mcm jaa 😆 Mcm prmpuan 😂

Perut sy mcm Ni..scan doc kata x nmpak pestol so maybe girl

Perut sy camni scan girl😍 Xpa..dia nk BG kejutan tu 😁

Rasa boy.. sebab saya bulat dari atas.. scan girl..

Boy atau girl hehehe

Awk x gi scan lagi ke? 🤔

5y trước

dah gi scan . tapi bby masih main sorok2 plk 😅

Rasanya baby boy..