kurang menyusuh dan tidur sampai kepagi tanpa menangis

bayi sebulan 11 hari

2 Các câu trả lời

Walaupun baby tidur, kena kejutkan tiap 2 atau 3 jam untuk menyusu. Kena bangunkan juga, sebab baby baru sebulan lebih tu, dia masih perlu kerap menyusu untuk membesar. Kalau dia tidur, kena bangunkan tau bagi dia menyusu.

2y trước

No worries! Tapi memang susah sikit nak kejutkan baby dari tidur hehe Memang penat, tapi jangan putus asa k! ☺️ Kita kerap menyusu pun boleh menggalakkan lagi susu badan. InsyaAllah.

Awk.. baby dh nak menyusu ke? Bby sy kurang menyusu juga walau dikejutkan. Risau sy ni..