bayi dah sebulan

normal ke bayi pukul 11 mlm dia akan bangun meragam nk duduk beriba bila letak menangis bagi susu pun xtdo selepas sejam akan menangis nak susu lagi sampai pkul 2 pagi , dia akan berak lepastu baru tidur .

5 Các câu trả lời

Normal je baby dlm pantang tak kenal siang mlm lagi n akan berubah wkatu tidur smpai beberapa bulan. Biasakan mlm je tutup lampu..kalau dia terjaga main dgn dia kejap sejam gtu n tidurkan balik

sama dengan saya. anak saya baru sebulan berjaga dari 4 pagi sampai la 9 pagi. bagi susu pon tak tidur tidur.

Normal sis. Anak sy pun mcm tu . Ada masa dia ok . Ada masa tahan mata

Sama anak saya..ramai rupanya macam ni 😅

mcm ank sy 😂