Kandungan bayi

Bayi saya pada 28 minggu kepala di bahagian atas adakah normal? Adakah boleh pusing supaya kepala kebawah? Saya mengandung anak pertama nak minta pendapat yaa. Terima kasih

6 Các câu trả lời

sy skrg 29w , kepala baby pun still kat ats 😅 . doc kk kata nnt sy ada apoiment dgn o&g tgok balik 32w nnt kepala baby pusing x . dan terus dpt kn pakar dari GH je .

Ok Sis..saya masetu scan 30 minggu kepala kat atas..35 minggu alhamdulilah dah kat bawah..banyak kan sujut lama

yee selalu dye akan pusing balik,sy anak first 34 week bru kepala ke bwh,last2 czer jgk sbb mslh lain hehe..

doc kata sllu bsujud.. insyaallah bby pusing ☺️

sy skrg 32w kpala msih kat atas . .

up