Bayi 2 bulan hisap jari

Bayi saya masuk bulan ke2 ni asyik hisap jari je. Even dah lepas susukan..

6 Các câu trả lời

https://my.theasianparent.com/bayi-hisap-jari?utm_source=question&utm_medium=recommended boleh refer this article. it's a natural habit, ibu. 🥹🥰

Tuu normal..cara bby nk tenangkan diri dy sndiri..kadang2 sy yg suruh dy hisap jari sbb asyik nk mniarap jee🤣nk pkai pamper sluar pom susah😅

normal. Tula fasa perkembangan bayi 2 bulan. Boleh baca buku checkup anak awak tu dlm buku tu bnyak nota.

Normal je sis. Nnty da besar sikit. Jari kaki pun dia nak hisap. Tau2 sudah ada adik 😂😂

baby umur 2 bulan akan belajar self soothing, dan salah 1 caranya adalah dengan hisap jari..

bkn jari je.klu boleh tangan nk masuk mulut😆😂