Bayi sebulan tak berak 2 hari

Bayi saya do h masuk sebulan bru fully fm. Tak berak Selama 2 hari itu normal ker

1 Trả lời

tak silap kalau fully fm mmg kena berak hari2x .

2y trước

alhamdullillah lepas sy update ptg tu dia berak... tp hari nie satu x berak lagi... kentut ok busuk jer mcm org tak berak lama... kencing puan kerap .. alhamdullillah still sendawa setiap Kali susu.... xkembung perut pun ... cume dia xberak jer... sy cuba buat urutan sembelit... berak la jgk sekali lepas hari kedua sy update... masuk hari nie sy buat pg ngn ptg dia x berak lagi