Bayi tak berak

Bayi saya baru nak masuk 3 bulan. Tapi memang selalu susah berak, biase mommies buat ape ye bagi bayi berak? Senaman urutan da buat, tapi die masih tak berak jugak.

4 Các câu trả lời

bf ke?? kalau bf nomal je kalau baby tk berak smpai 1mninggu. kalau susu fm 1minggu tk berak tk normal go hsptal cek

12mo trước

Fully bf, tapi jadi risaunye sebab bby tengah batuk berkahak,

Baby kalau fully bg mmg jarang berak agaknya, anak saya paling lama xberak 11 hari, doc cakap normal

12mo trước

Kalau die kentut busuk tak?

Check quantity susu cukup tak.

12mo trước

Maksudnye kene bagi susu dalam botol ke?

Minum susu apa?

12mo trước

Fully bf