Bayi saya muntah kuning dengan banyak tapi sekali sehari je. Bayi muntah dah 3 kali.

Bayi muntah kuning

4 Các câu trả lời

hi moms . new update . anak saya kene jangkitan kuman dan on antibiotik selama 5 hari di hospital selepas saya rujuk kk . alhamdulillah dah 4 hari keluar wad tak ada muntah kuning. kalau ada muntah kuning memang kene terus refer kk atau hospital ya .

sme... da bgtw Dr.. Dr suruh pantau je.. sye make sure lps mnum susu, bby kne sendawa smpi klua bnyi.. pegg2 bby dlu bru tdo kan kt tilam bby

2y trước

stakat nie ok..

Kena bw p hospital sis.. muntah baby kalau selain susu mmg xnormal.. takut ada jangkitan kuman

cepat bawa jumpa dokter ye mom..