Baby muntah

Hi, sy ingin bertanya. Kalau bayi muntah sehari dalam 3,4 kali adalah ianya normal? Muntah susu, bayi tak menangis. Cuma risau, sebab selang dlm beberapa jam lps menyusu. Bayi akan muntah susu

1 Trả lời

saya tak pasti... selalunya kena bagi dia sedawa dulu .. supaya dia tak muntah.. tapi kalau muntah dalam kuantiti yang terlalu banyak... sila check dgn doctor.. sebab anak saya dulu muntah dalam kuantiti yang banyak... bila check kena jangkitan kuman pada paru-paru.. semoga semuanya selamat.. dan baby sehat...

10mo trước

Yeke? Terima kasih atas nasihat.