Bayi asyik meneran

Bayi baru lahir asyik meneran utk kentut sampai merah2 muka.. normal ke?? Ke sbb badan ibu menyusu berangin??? Bayi baru berusia 10 hari..

2 Các câu trả lời

Kalau berak tahi keras tak? Kalau keras maksud nya anak meneran sebab nak nak berak dan sembelit. Anak saya pun masa mula² meneran² tapi najis tak keras pun.

normal je tu .. bby spupu sya kalau kentut mmg muka merah2 sbb dia nak kluarkan angin dia 😂 smpai kembang2 hidung