Baby 27 hari

Bayi baru 27 hari, berapa amount susu yg dia perlukan? Dah bagi 2oz tapi macam tak cukup. Selalunya df tapi kadang2 pump. Selalunya bagi yg pump dia macam tak cukup 2oz. Tolong #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sama saya. Anak saya 3oz. Dah habis 3oz. Dia nak lagi. Bgi df pula. After 2 jam kadang mntk lgi. Kdg tanak bagi terlalu banyak. Dah cuba stopkan sbb nti dia luak balik tp dia meraung pulak

Apa yang membuatkan awak kata macam tak cukup? Kalau 2oz tu setiap berapa jam?