Tak tahan bawu

Bawu dr mknn buat saya x bole dan sng muntah bila ade bawu air lopak,longkang,dlm kreta dapur .knp byk sgt bwu yg dtg sdgkan sblm pregnant xde bwu tu lnsg .mcm mne nk atasi supaya bwu tu kurg atau hilang?

1 Trả lời

That’s normal dear sbb deria bau kita auto jadi kuat semasa hamil. Cuba elakkan pergi tempat tempat yg buat awak rasa loya. Kalau kena pergi juga tutup kejap hidung, then prepare minyak angin yg bau fresh utk hilangkan bau busuk tu. Bukan minyak urut ya, minyak cap kapak pun ok.

2y trước

saya cap kapak pun x bole bawu rasa nk muntah..rasa mknn sume lain xthu knp teruk sgt2