Siapa pernah btuk time peknen teruk sampai xbhnti,,biase doktor ade bg ape2 ubt x kalau g klinik..

Batuk teruk

2 Các câu trả lời

Sy batuk kering sampai tekak luka & selsema teruk time 16w, dr x bg apa2 ubat batuk, cuma bg pcm je, dia kata kalau lebih dri pcm tu ada steroid preggy x boleh ambil. Just banyakkan minum air suam & kumur je. Tp xpasti kalau klinik puan pegi ada ubat yg boleh ambil untuk preggy

9mo trước

Ohh i see, Semoga cepat sihat ya 🌹

saya tgh pregnant 5 bln..batuk dkt 2 minggu jugkla..batuk berkahak..doktor akan bagi ubat batuk. jenis ubat depends jenis berkahak atau x and yg sesuai utk pregnancy.

9mo trước

saya dpt ubat bena