3rd Trimester

BATUK ,hi momies3,nak tanya ad x yang batuk lama .skrg dh 33 weeks strt batuk 3 hari lepas .ubat batuk pun dah habis tp masih x ok. batuk biasa .tp bila dh start batuk tu non stop.knapa ye?penat .1st time mcm ni.air asam dh minum ,air kelapa dh minum,air cengkih pun dah buat .sama ja .help me .

2 Các câu trả lời

sis cuba cari ubat batuk ni dekat farmasi ataupun lazada ke shopee ke. ubat batuk ni la sy makan lps kali kedua sy prgi klnik sbb batuk2 sy xhilang dh 3 minggu lebih . lepas dr bg ubt ni xsmpai smnggu hilang batuk. suami sy pun makan ubt btuk ni . mmg berkesan . time tu sy pregnant 5 bulan . ble prgi hospital rupenye sy btuk lama sbb covid . sy pun prgi klinik kali kedua lpstu dr bg sy ubat ni.

2y trước

ok sis .tq ya .sy cuba yg ni

better g klinik la . saya hari tuh pun g klinik , mmg amik masa sminggu lebih juga baru hilang

2y trước

dah pergi klinik .dpt ubat batuk mild punya tp x jalan sis