Happy moment

Baru2 ne sy pgi scan baby, nmpk baby aktif sgt dlm perut.. kicking, tgn dan badan semua ikut goyang.. doktor susah nak ukur pnjang kaki dia.. kita yg tgk ne excited dan lega.., geram tgk kaki dia tu, tendang2, kemain eh.. nasib baik masi kecik, kalo tak, mmg sakit la perut ne ☺️😅.. #16weeks

3 Các câu trả lời

Same masa scan mmg active tendang. Kepala kat bawah kaki kat atas kalau dah rasa ni mesri senak perut dibuatnya. Siap stetching lagi dlam tu

ari tu sya msa 13 w time doc scan sempat pula dia mkn comel je 😄😄

🥰