Nak tanya dlm ni . Mmg kita preg kena check gg ke . Sy 32weeks x check pon .. sbb x tau .

BARU TAU . #FIRSTMOM

3 Các câu trả lời

awal buat buku pink dah kne check gg...tapi mcm takde pape pn ms check tu..xde function 🤭🤭 yang penting, ibu amalkan minum susu or consume calcium yg ckup ye.

kena. tapi saya punya doctor lupa hahaha😂😂 saya yg ingat kan dia. tapi untuk buat treatment dah terlambat, sepatutnya second trimester 😂 sy pun dah 3rd trimester

2y trước

sama la hahaha

kena check sbb gigi pun blh effect baby